Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 12 November 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today: The Flipkart Sirf Ek Minute quiz is amazing wherein you are required to answer six questions daily. The Question for this quiz are based on basic genral knowledge and current affairs. The Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today are updated at every night for our readers so that they can win the flipkart Sirf Ek quiz easily.

If you are looking for more detailed information on Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today, then keep reading below. Every detail regarding the quiz answers like time, date, format, winners every information about the Flipkart Sirf Ek Minute Season 1 Quiz has been provided.

The Flipkart Sirf Ek Minute Season 1 Quiz Answers Today is divided into seasons and episodes. So everyday a new episode of the quiz comes on the Flipkart Mobile App and ask you different questions everyday.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

How to Play the Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

  1. Go to Google Play Store or Apple Store to download the Flipkart App.
  2. Open and sign into the Flipkart App.
  3. Click on the Game Section and Find the Flipkart Sirf Ek Minute Quiz.
  4. Answer the question to win prizes.

All Details About the Quiz

Season1
Contest NameFlipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today
PrizeSuperCoin, Gift Vouchers and BItcoins upto Rs 150
Start timeEveryday from 12:00 AM to 11:59 PM
Ending TimeNot Known
Prize announcement DateOn the Spot
Quiz Answer StatusUpdated

The Prize for the Flipkart Sirf Ek Minute Season 1 Quiz are divided as follows:

  • Rs 100 Gift Voucher for 10 winners
  • Bitcoin Worth upto Rs 150 for 10k winners
  • SuperCoins for remaining winners

All other Flipkart Quiz Answers

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 12 November 2021

Season 1 Episode 120 [S1E120] – Car: Jaguar Ya Ferrari?

Question 1: Which actor has said the dialogue doesn’t angry me?

Answer : (B) Akshay Kumar

Question 2: Which of these companies produces cooking utensils?

Answer : (A) Howkins

Question 3: Which of these teams has appeared in only one IPL final?

Answer : (C) Punjab Kings

Question 4: Which of these brands doesn’t share its name with an animal?

Answer : (D) Ferrari

Question 5: Who among these explorers reached birth America first?

Answer : (A) Lief Erikson

Question 6: Hamid Karzai was the president of which country from 2001 to 2014?

Answer : (B) Afganishtan

Season 1 Episode 119 [S1E119] – World Cup Final

Question 1: In which movie is Aamir Khan’s character called DJ short for Daljeet?

Answer : (D) Rang De Basanti

Question 2: Which former captain of India is the president of BCCI as of September 2021?

Answer : (B) Sourabh Ganguli

Question 3: Which of these is not a packaged snacks brand?

Answer : (D) Crocin

Question 4: Which of these is an Indian entrance exam for management institutions?

Answer : (C) Cat

Question 5: The 2011 world cup final which India won was held at which stadium?

Answer :  (D) Wankhede Stadium

Question 6: Who among these has never been the prime minister of India?

Answer :  (C)  Rahul Gandhi

Season 1 Episode 118 [S1E118] – Mazda ya Maserati

Question 1: Which of these can be used to detect airplanes in the Air?

Answer : (A) Radar

Question 2: Which of these is not a metal?

Answer : (C) Phosphorus

Question 3: According to boost is the secret to what?

Answer : (B) Energy

Question 4: Which of these brands is not known for smartphones?

Answer : (C) Whirlpool

Question 5: Which Japanese brand is known for its watches and jewelry?

Answer :  (A) Seiko

Question 6: Which of these apps is used to identify songs?

Answer :  (A) Shazam

Season 1 Episode 117 [S1E117] – DC vs Marvel

Question 1: Which of these cricketers does not have a brother who also played international cricket?

Answer : (B) Yuvraj Singh

Question 2: Which of these is a Japanese food item?

Answer : (A) Sushi

Question 3: Which of these superheroes has the ability to fly?

Answer : (A) Superman

Question 4: In video technology what does the term hd stand for?

Answer : (B) High Definition

Question 5: The rice dish Bisi bele bath is from which Indian state?

Answer :  (A) Karnataka

Question 6: The tarantula is a type of which of these?

Answer :  (B) Spider

Season 1 Episode 116 [S1E116] – Chai Pe Charcha

Question 1: The car company Kia is from which country?

Answer : (C) South Korea

Question 2: Who owns WhatsApp and Instagram?

Answer : (B) Facebook

Question 3: Which of these brands/companies are from India?

Answer : (A) Loui phi

Question 4: Endeavour/ecosport are cars from which company?

Answer : (B) Ford

Question 5: In which of these brand ads would you see a rabbit?

Answer :  (A) Duracell

Question 6: With which brand would you associate Tetley?

Answer :  (D) Tea

Season 1 Episode 115 [S1E115] – The King of Football

Question 1: ‘Penalty Corner’ is a term associated with which sport?

Answer : (B)Hockey

Question 2: Which is the Covid monitoring app developed by the Indian Govenment?

Answer : (A)Arogya Setu

Question 3: which of these films does not have a sequel?

Answer : (C)Swadesh

Question 4: A bracelet is a pirece of jewellery worn on hich part of the body?

Answer : (C)Wrist

Question 5: which of these is not an insect?

Answer :  (C)Spider (Image 3)

Question 6: which country does Cristiano Ronaldo represent in foorball?

Answer :  (A)Portugal

Season 1 Episode 114 [S1E114] – The Superheroes

Question 1: The brand’s big bazaar and central are owned by which company?

Answer : (BFuture Group

Question 2: What does the LPG in an LPG cylinder stand for?

Answer : (B)Liquified Petroleum Gas

Question 3: Ganesh Acharya is a popular name in which category in Bollywood?

Answer : (C)Choreography

Question 4: Manpreet Singh is the captain of India in which sport as of September 2021?

Answer : (B)Hockey

Question 5: Who is the only actor to have hosted KBC in Hindi other than Amitabh Bachchan?

Answer :  (C)SRK

Question 6: Which of these superheroes is not part of the Avengers?

Answer :  (A)Superman

Season 1 Episode 113 [S1E113] – Kapoor’s Darbar

Question 1: What is the full form of ppe in PPE kits popularized in covid-19 times?

Answer : (A)Personal Protective Equipment

Question 2: Which of these is not a tea brand?

Answer : (B)Yakult

Question 3: What are the wireless earplugs made by apple called?

Answer : (B)Airpods

Question 4: Ustad Amjad Ali Khan is a legend in playing which instrument?

Answer : (C)Sarod

Question 5: The umpire Kumar dharmasena is from which country?

Answer :  (C)Sri Lanka

Question 6: Who played the role of childhood Raj Kapoor in Mera Naam joker?

Answer :  (B)Rishi Kapoor

Season 1 Episode 112 [S1E112] – Sallu Bhaijaan

Question 1: Which of these countries is not in Europe?

Answer : (D)Chile

Question 2: ‘Ek baar jo maine commitment kar di uske baad toh mai apne aap ki bhi nahi sunta’ is from which famous movie?

Answer : (D)Wanted

Question 3: International Labour Day is celebrated on which date?

Answer : (C)May 1

Question 4: Which Indian Badminton player has won the World Championship?

Answer : (A)PV Sindhu

Question 5: In September 2021 the Supreme Court ruled that women could apply for admission to which of these?

Answer :  (A)National Defence Academy

Question 6: In October 2021 which country sent a crew to space to shoot a movie?

Answer :  (B)Russia

Season 1 Episode 111 [S1E111] – Earth ki Galaxy

Question 1: Which smartphone company has the galaxy series?

Answer : (C)Samsung

Question 2: The city of Kolhapur is famous for which of these?

Answer : (A)Chappal

Question 3: Which sport is played with the help of a bat?

Answer : (C)Baseball

Question 4: The iconic dialogue mere pass maa hai is from which movie?

Answer : (C)Deewar

Question 5: The amazon river flows in which continent?

Answer :  (A)South Africa

Question 6: Wrong is a fashion brand co-created by which cricketer?

Answer :  (B)Virat Kohli

Season 1 Episode 110 [S1E110] – Thepla ya Khichdi

Question 1: Air india was bought by Which business group in 2021?

Answer : (C)TATA

Question 2: Which of these food items is also the name of a Hindi TV series?

Answer : (B)Khichdi

Question 3: Which of these parts is seen in a car but not on a bike?

Answer : (C)Seat Belt

Question 4: Which of these actor’s father was also an actor?

Answer : (C)Akshay Khanna

Question 5: People suffering from which disease need to monitor their blood sugar?

Answer :  (B)Diabetes

Question 6: What is the currency of the United Kingdom?

Answer :  (B)Pound

Season 1 Episode 109 [S1E109] – The Complete Man

Question 1: Mulayam Singh Yadav has served as CM of which state?

Answer : (C)Uttar Pradesh

Question 2: The actor Kunal khemu is married to which actor’s sister?

Answer : (C)Saif Ali Khan

Question 3: Which of these companies is not primarily known for watches?

Answer : (A)Ray Ban

Question 4: Arvind Kejriwal is a graduate from which of these institutions?

Answer : (B)IIT

Question 5: Which Indian state’s name means ‘home of the clouds’?

Answer :  (B)Meghalaya

Question 6: Which textile company has the famous tagline ‘The Complete Man’?

Answer :  (D)Reymond

Season 1 Episode 108 [S1E108] – The Pink City

Question 1: The pro kabaddi league side pink panthers is from which city?

Answer : (C)Jaipur

Question 2: Which of these is not a Tata car?

Answer : (C)Innova

Question 3: How do we better know the character Sangram bhalerao as?

Answer : (D)Simba

Question 4: Pankaj Advani is an indian sportsman famous for which of these sports?

Answer : (B)BIllards

Question 5: Which of these kings is not part of the Mughal Dynasty?

Answer :  (C)Allaudin Khilji

Question 6: The coffee plant has its origins in which continent?

Answer :  (B)Africa

Season 1 Episode 107 [S1E107] – The Jungle Python

Question 1: How many kilometers is equal to 5 miles?

Answer : (D)8

Question 2: With respect to IPL 2021 who is the odd man out?

Answer : (C)ROHIT

Question 3: On which day is the Padma Shree award and Bharat Ratna award awarded?

Answer : (A)26 JANUARY

Question 4: The character ACP Pradyuman appeared in which hit TV series?

Answer : (B)CID

Question 5: The town of Sivakasi in Tamil Nadu is famous for making what?

Answer :  (B)FIRECRACKERS

Question 6: What type of animal is kaa in the jungle book?

Answer :  (C)PYTHON

Season 1 Episode 106 [S1E106] – Mega Star Chiru

Question 1: Which Telugu actor and politician is known by the name megastar?

Answer : (A)ChiranjeeviDubai

Question 2: Which bank has the most number of branches in India?

Answer : (C)State Bank of India

Question 3: Indeep Bakshi and Badshah have a hit song about which day of the week?

Answer : (B)Saturday

Question 4: What term is used if a batsman gets out on the first ball of both test innings?

Answer : (B)King Pair

Question 5: Which Indian PM popularized the slogan Jai jawan Jai Kisan?

Answer :  (C)Lal Bahadur

Question 6: After how many years do the Lok Sabha elections take place?

Answer :  (D)5 Years

Season 1 Episode 105 [S1E105] – Spotify Vs ITunes

Question 1: The Burj Khalifa skyscraper is in which country?

Answer : (A)Dubai

Question 2: In which country does the Big bash league T20 tournament happen

Answer : (C)Australia

Question 3: Which actor played the role of akbar in amar akbar Anthony

Answer : (B)Rishi Kapoor

Question 4: Which of these is not a cosmetics brand

Answer : (B)Ray-Ban

Question 5: Which of these dismissal is possible on a free hit in cricket

Answer :  (D)iTunes

Question 6: Whose signature is found on Indian currency notes

Answer :  (D)Runout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *