Flipkart Quiz Answers Today – Daily Flipkart Quiz Answers

Flipkart Quiz Answers Today: The Flipkart quiz is amazing wherein you are required to answer questions daily depending on the quiz you are playing. The questions are really very simple and are based on the quiz theme. The flipkart quiz answers today are updated at every night for our readers so that they can win the flipkart quiz easily. This is the ultimate place to find all the Flipkart quiz answers daily at a single place.

The Flipkart Quiz Answers Today have been updated and are fresh, get onto these answers and increase your chance to win various rewards. Scroll down to the bottom of the page and find all the answers relevent to your quiz. Daily Flipkart Quiz Answers are posted here , so if you wanna big rewards from the flipkart then bookmark our page.

How to Play and give Daily Flipkart Quiz Answers?

  1. Go to Google Play Store or Apple Store to download the Flipkart App.
  2. Open and sign into the Flipkart App.
  3. Click on the Game Section and Find the Flipkart Fake or Not Fake Quiz.
  4. Answer the question to win prizes.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers for 12 November 2021

Participate into the Flipkart Fake or Not Fake Quiz for 12 November 2021 and win exciting rewards like Rs 100 Gift Voucher, Bitcoin worth upto Rs 150 and Supercoins.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers

Updated Daily Flipkart Quiz Answers

Question 1: Calabash is another name for Bottle gourd or Lauki.

Answer: Not Fake

Question 2: Pandas have cube-shaped poop.

Answer: Fake 

Question 3: Historical Monument ‘Agrasen ki Baoli’ was featured in Aamir Khan’s song ‘Khalbali’.

Answer: Fake 

Play More Daily Flipkart Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers for 12 November 2021

Participate into the Flipkart Kya Bolti Public Quiz for 12 November 2021 and win exciting rewards like Rs 100 Gift Voucher, Smartphones, Bitcoin worth upto Rs 150 and Supercoins.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Updated Daily Flipkart Quiz Answers

Question 1: How many people read the newspaper every day?

Answer : (B) 70-80%

Question 2: Which masks do people prefer?

Answer : (B) Stylish

Question 3:  Do people think that owning an i phone is luxuary?

Answer : (B) Yes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for 12 November 2021

Participate in Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers for 12 November 2021 and win exciting rewards like Rs 100 Gift Voucher, Bitcoin worth upto Rs 150 and Supercoins.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Updated Daily Flipkart Quiz Answers

Question 1: Slide to guess the MRP of Nars radiant cream compact foundation?

Answer : (C) Rs 5,999

Question 2: The MRP of one plus y series led smart tv is less than 19000?

Answer : (B) False

Question 3: Who is the brand ambassador of reebok in 2021?

Answer : (B) Katrina Kaif

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for 12 November 2021

Participate in Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers for 12 November 2021 and win exciting rewards like Gadgets, Gift Voucher, Bitcoin worth upto Rs 1000 and Supercoins.

FlipkartFlipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers for October 16 2021

Updated Daily Flipkart Quiz Answers

Question 1: What % of men are fed up with being constantly messaged by their partners?

Answer: 50%  

Question 2: What % of people believe it’s ok for women to be paid lesser than men for the same job?

Answer: 50%

Question 3: What % of people believe that women make great mothers but awful mothers in law

Answer: 70%

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers for 12 November 2021

Participate in Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers for 12 November 2021 and win exciting rewards like Rs 100 Gift Voucher, Bitcoin worth upto Rs 150 and Supercoins.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Updated Daily Flipkart Quiz Answers

Question 1: Which actor has said the dialogue doesn’t angry me?

Answer : (B) Akshay Kumar

Question 2: Which of these companies produces cooking utensils?

Answer : (A) Howkins

Question 3: Which of these teams has appeared in only one IPL final?

Answer : (C) Punjab Kings

Question 4: Which of these brands doesn’t share its name with an animal?

Answer : (D) Ferrari

Question 5: Who among these explorers reached birth America first?

Answer : (A) Lief Erikson

Question 6: Hamid Karzai was the president of which country from 2001 to 2014?

Answer : (B) Afganishtan

Flipkart Quiz Answers Today: All the answers with questions for the daily flipkart quiz have been updated and given here. The Flipkart Quiz Answers Today have been verified thoroughly without any mistake in answers. Save this page so that you can get all the flipkart quiz answers today at one place.

If you want to get the Flipkart Quiz Answers Today based upon the season of various contest, then please refer to the Play More section below. We have listed down all the major ongoing Flipkart Quiz Answers Season wise and episode wise. Also refer these articles to get more information regarding the particular quiz like date, time , prize and winners.

If you have any queries or doubts related to any flipkart quiz or any general query, then feel free to use the comment section below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *