Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today 12 November 2021

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today: The Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz is amazing wherein you are required to answer three questions daily. The Question for this quiz are based on opinion of people about topics related to women and men. The Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today are updated at every night for our readers so that they can win the Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz.

If you are looking for more detailed information on Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today, then keep reading below. Every detail regarding the quiz answers like time, date, format, winners every information about the Flipkart Ladies Vs Gentlemen Season 2 Quiz has been provided.

The Flipkart Ladies Vs Gentlemen Season 2 Quiz Answers Today is divided into seasons and episodes. So everyday a new episode of the quiz comes on the Flipkart Mobile App and ask you different questions everyday.

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

How to Play the Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

  1. Go to Google Play Store or Apple Store to download the Flipkart App.
  2. Open and sign into the Flipkart App.
  3. Click on the Game Section and Find the Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz.
  4. Answer the question to win prizes.

All Details About the Quiz

Season2
Contest NameFlipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today
PrizeSuperCoin, Gift Vouchers and BItcoins upto Rs 150
Start timeEveryday from 12:00 AM to 11:59 PM
Ending TimeNot Known
Prize announcement DateOn the Spot
Quiz Answer StatusUpdated

The Prize for the Flipkart Ladies Vs Gentlemen Season 2 Quiz are divided as follows:

  • Rs 100 Gift Voucher for 10 winners
  • Bitcoin Worth upto Rs 150 for 10k winners
  • SuperCoins for remaining winners

All other Flipkart Quiz Answers

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today 12 November 2021

Season 2 Episode 28 [S2E28] – Mother-In-Law Tantrums!

Question 1: What % of men are fed up with being constantly messaged by their partners?

Answer: 50%  

Question 2: What % of people believe it’s ok for women to be paid lesser than men for the same job?

Answer: 50%

Question 3: What % of people believe that women make great mothers but awful mothers in law

Answer: 70%

Season 2 Episode 27 [S2E27] – Live In Your Sanskaar

Question 1: What % of women have an issue with sharing a washroom with men?

Answer: 70%  

Question 2: What % of people believe that a live-in relationship is not sanskaari??

Answer: 60%

Question 3: What % of men believe that it is necessary to agree with their partner to maintain a happy relationship?

Answer: 80%

Season 2 Episode 26 [S2E26] – Beauty Without Brains

Question 1: What % of people believe that homemakers should also be given a salary?

Answer: 70%  

Question 2: What % of people think that women take undue advantage of their gender to advance in their careers?

Answer: 60%

Question 3: What % of men think that most beautiful women don’t have brains?

Answer: 60%

Season 2 Episode 25 [S2E25] – Tale of Two Brains

Question 1: What % of people believe women are more mature than men?

Answer: 60%  

Question 2: What % of men believe that they don’t need permission for sex from their partner?

Answer: 50%

Question 3: What % of women are comfortable farting in front of their partners?

Answer: 60%

Season 2 Episode 24 [S2E24] – Colorblind

Question 1: What % of men don’t know the names and shades of different colors?

Answer: 60%  

Question 2: What % of people believe that men smoke and drink to escape their frustrations?

Answer: 60%

Question 3: What % of women don’t mind marrying a man shorter than them?

Answer: 60%

Season 2 Episode 23 [S2E23] – Men or Mechanics

Question 1: What % of men believe that women feel happy only when they are given materialistic things?

Answer: 50%  

Question 2: What % of people feel uncomfortable seeing a woman breastfeed in public?

Answer: 50%

Question 3: What % of people believe that men are responsible for handling all technical repair and maintenance within the house?

Answer: 80%

Season 2 Episode 22 [S2E22] – Jay Gets Frustrated

Question 1: What % of men scratch their body parts in public?

Answer: 50%  

Question 2: What % of men believe that they call the shots in a maritial relationship

Answer: 80%

Question 3: What % of women believe that they are much better at bargaining then thier partners

Answer: 70%

Season 2 Episode 21 [S2E21] – Homophobia

Question 1: What % of men feel that women take away their personal space in a relationship?

Answer: 60%  

Question 2: What % of people feel that women holding hands is a sign of friendship but men doing the same men they are gay?

Answer: 60%

Question 3: What % of people run away after seeing the girl. boy on their first date?

Answer: 70%

Season 2 Episode 20 [S2E20] – Calling Out Violence

Question 1: What % of people feel that men make better friends than women?

Answer: 70%  

Question 2: What % of men believe that violence is a form of showing love towards their partner?

Answer: 50%

Question 3: What % of people still check out their exes on social media?

Answer: 70%

Season 2 Episode 19 [S2E19] – Devoleena’s Secret

Question 1: What % of people believe men pretend to be afraid of their partners?

Answer: 60%  

Question 2: What % of people feel that women misinterpret feminism?

Answer: 60%

Question 3: What % of men prefer women with make-up?

Answer: 60%

Season 2 Episode 18 [S2E18] – Body Hair Banter

Question 1: What % of women are better at asking for help than men?

Answer: 80%  

Question 2: What % of people think that having a child before marriage is shameful?

Answer: 60%

Question 3: What % of men are turned off by body hair on women?

Answer: 60%

Season 2 Episode 17 [S2E17] – Fake Orgasms

Question 1: What % of men expert their partners to wait for them to have dinner

Answer: 70%  

Question 2: What % of men think that women fake their orgasms

Answer: 50%

Question 3: What % of people believe that men boast about their achievments more than women do

Answer: 70%

Season 2 Episode 16 [S2E16] – Sense of Humour

Question 1: What % of people believe that men have a better sense of humour than women?

Answer: 60%  

Question 2: What % of people believe that in the case of any problem it is always the boy who makes the mistake first

Answer: 50%

Question 3: What % of men feel that women always have a taunt for everything

Answer: 70%

Season 2 Episode 15 [S2E15] – Insecure Men

Question 1: What % of men feel insecure in front of a woman who is more educated than them

Answer: 40%  

Question 2: What % of people believe women are more demanding than men

Answer: 80%

Question 3: What % of men believe that women don’t have a sense of direction

Answer: 70%

Season 2 Episode 14 [S2E14] – Men Don’t Cry

Question 1: What % of people think that their partner patience levels have changed during lockdown

Answer: 70%  

Question 2: What % of men grew up believing that crying is womanly?

Answer: 60%

Question 3: What % of women spend all their free time shopping online?

Answer: 60%

Season 2 Episode 13 [S2E13] – The Perfect Body

Question 1: What percent of women are not satisfied with their body shape and size

Answer: 60%  

Question 2: What percent of people believe that women should have the sole right to make a decison regarding an abortion

Answer: 60%

Question 3: What percent of men believe that watching women sports is boring

Answer: 60%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *