Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 12 November 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today: The Flipkart Kya Bolti Public Quiz is amazing wherein you are required to answer three questions daily. The Question for this quiz are based on opinion of people about various trending topics. The Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today are updated at every night for our readers so that they can win the Flipkart Kya Bolti Public Quiz.

If you are looking for more detailed information on Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today, then keep reading below. Every detail regarding the quiz answers like time, date, format, winners every information about the Flipkart Kya Bolti Public Season 4 Quiz has been provided.

The Flipkart Kya Bolti Public Season 4 Quiz Answers Today is divided into seasons and episodes. So everyday a new episode of the quiz comes on the Flipkart Mobile App and ask you different questions everyday.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

How to Play the Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

  1. Go to Google Play Store or Apple Store to download the Flipkart App.
  2. Open and sign into the Flipkart App.
  3. Click on the Game Section and Find the Flipkart Kya Bolti Public Quiz.
  4. Answer the question to win prizes.

All Details About the Quiz

Season4
Contest NameFlipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today
PrizeSuperCoin, Gift Vouchers and BItcoins upto Rs 150
Start timeEveryday from 12:00 AM to 11:59 PM
Ending TimeNot Known
Prize announcement DateOn the Spot
Quiz Answer StatusUpdated

The Prize for the Flipkart Kya Bolti Public Season 4 Quiz are divided as follows:

  • Rs 100 Gift Voucher for 10 winners
  • Bitcoin Worth upto Rs 150 for 10k winners
  • SuperCoins for remaining winners

All other Flipkart Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 12 November 2021

Season 4 Episode 64 [S4E64] : IPhone: Essential Ya Luxury?

Question 1: How many people read the newspaper every day?

Answer : (B) 70-80%

Question 2: Which masks do people prefer?

Answer : (B) Stylish

Question 3:  Do people think that owning an i phone is luxuary?

Answer : (B) Yes

Season 4 Episode 63 [S4E63] : Hottie: Noora Ya Malaika?

Question 1: Who do people think is a better dancer?

Answer : (A) Nora Fatehi

Question 2: Which side of the family do people like more?

Answer : (B) Maternal

Question 3: Should children below 8 have access to mobile phones?

Answer : (B) No

Season 4 Episode 62 [S4E62] : Joint Ya Nuclear Family

Question 1: What do people think are 2000 rupee notes are of any use?

Answer : (A) Yes

Question 2: What percentage of people prefer living with their parents?

Answer : (A) 80-90%

Question 3: Who do people follow more on social media?

Answer : (B) Influencers

Season 4 Episode 61 [S4E61] : Ladakh Ya Goa Trip?

Question 1: Where would people prefer to go on a vacation?

Answer : (B) GOA

Question 2: What kind of coffee do people prefer to drink?

Answer : (A) Hot Coffee

Question 3: Can people who have taken both vaccines to avoid wearing masks?

Answer : (B)No

Season 4 Episode 60 [S4E60] : IPL Ya T20l?

Question 1: What do people prefer traditional watches or smartwatches?

Answer : (B) Smartwatch

Question 2: What do people prefer watching t20 or ipl?

Answer : (B)IPL

Question 3: What percentage of people play the new version of pubg?

Answer : (B)30-40%

Season 4 Episode 59 [S4E59] : Tollywood or Bollywood

Question 1: Where do people like to go out and eat?

Answer : (A) Different Restaurent

Question 2: What percent of people think that film awards are fixed?

Answer : (B)60-70%

Question 3: Do poeple enjoy watching hindi dubbed south indian movies on TV?

Answer : (A)Yes

Season 4 Episode 58 [S4E58] : Youtube Vs Games

Question 1: What kind of lighting do people prefer in a room?

Answer : (A) Yellow Lights

Question 2: What do kids prefer to do?

Answer : (B)Watch Youtube

Question 3: Which hairstyle suits more on women?

Answer : (B)Hair Open

Season 4 Episode 57 [S4E57] : Gossip sunogay?

Question 1: Are people scared of darkness?

Answer : (B) No

Question 2: What percent of people can fall asleep anywhere?

Answer : (A) 50-60%

Question 3: Who do people gossip more with?

Answer : (A)Colleague

Season 4 Episode 56 [S4E56] : Laptop Ya Ipad?

Question 1: what percent of people pretend to be sick to prolong their leave for a long weekend?

Answer : (A) 60-70%

Question 2: Which one do men prefer more?

Answer : (B) Razor

Question 3: What do people prefer

Answer : (B)iPad

Season 4 Episode 55 [S4E55] : Wired ya wireless Earphones

Question 1: What kind of earphones do people prefer?

Answer : (B) Wireless

Question 2: Do people think bullet trains are a waste of money?

Answer : (B) NO

Question 3: Do people think cigarette smoking should be completely banned in India?

Answer : (A)Yes

Season 4 Episode 54 [S4E54] : Guitar vs Piano

Question 1: Which is a better instrument to play?

Answer : (A) Guitar

Question 2: What do people prefer having for breakfast?

Answer : (B) Paratha

Question 3: What type of friend do people prefer more?

Answer : (B) Loyal Friend

Season 4 Episode 53 [S4E53] : Versace Vs Vogue

Question 1: Who is better Dancer?

Answer : (B)Hrithik Roshan

Question 2: Who’s poetry do people prefer to listen?

Answer : (B)Javes Akhtar

Question 3: What percent of people have had a crush on their boss?

Answer : (B)30-40%

Season 4 Episode 52 [S4E52] : TIger vs Greek God

Question 1: Which era do people like more?

Answer : (A)90’s

Question 2: What clothes’ do people prefer to wear?

Answer : (A)Colorful Shades

Question 3: What percent of people think that girls should change their surname post marriage?

Answer : (A)20-30%

Season 4 Episode 51 [S4E51] : Road Trip: Bike Vs Car

Question 1: What percent of boys like girls with long hair

Answer : (A)70-80%

Question 2: Which srk movie do people like more?

Answer : (B)Kuch Kuch hota hai

Question 3: How do people prefer to travel in the mountain

Answer : (A)Bike Ride

Season 4 Episode 50 [S4E50] : Walk: Morning Ya Evening?

Question 1:  What time of the day do people prefer to go for a walk?

Answer : (B)Evening

Question 2: Who do you think is a better Bollywood father?

Answer : (A)Shahrukh Khan

Question 3: What percent of people take home hotel toiletries at the time of checkout?

Answer : (A)60-70%

Season 4 Episode 49 [S4E49] : B-Town Power Couple

Question 1: What do people prefer?

Answer : (A)Live Dj

Question 2: Do you think the Statue of Unity in Gujarat is a waste of money?

Answer : (B)No

Question 3: Which Bollywood couple complement each other better?

Answer : (A)Ranbir-Alia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *