Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 12 November 2021

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today: The Flipkart fake or not fake quiz is amazing wherein you are required to answer three questions daily. The questions are really very simple and have answer either fake or not fake. The flipkart fake or not fake quiz answers today are updated at every night for our readers so that they can win the flipkart fake or not fake quiz easily.

If you are looking for more detailed information on Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today, then keep reading below. Every detail regarding the quiz answers like time, date, format, winners every information about the Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Quiz has been provided.

The Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Quiz Answers Today is divided into seasons and episodes. So everyday a new episode of the quiz comes on the Flipkart Mobile App and ask you different questions everyday.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

How to Play the Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

  1. Go to Google Play Store or Apple Store to download the Flipkart App.
  2. Open and sign into the Flipkart App.
  3. Click on the Game Section and Find the Flipkart Fake or Not Fake Quiz.
  4. Answer the question to win prizes.

All Details About the Quiz

Season4
Contest NameFlipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today
PrizeSuperCoin, Gift Vouchers and BItcoins upto Rs 150
Start timeEveryday from 12:00 AM to 11:59 PM
Ending TimeNot Known
Prize announcement DateOn the Spot
Quiz Answer StatusUpdated

The Prize for the Flipkart Fake or Not Fake Season 4 Quiz are divided as follows:

  • Rs 100 Gift Voucher for 10 winners
  • Bitcoin Worth upto Rs 150 for 10k winners
  • SuperCoins for remaining winners

All other Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today 12 November 2021

Season 4 Episode 335 [S4E335]: Poop in Cubes

Question 1: Calabash is another name for Bottle gourd or Lauki.

Answer: Not Fake

Question 2: Pandas have cube-shaped poop.

Answer: Fake 

Question 3: Historical Monument ‘Agrasen ki Baoli’ was featured in Aamir Khan’s song ‘Khalbali’.

Answer: Fake 

Season 4 Episode 334 [S4E334]: The Grand Federer

Question 1: China has only one time zone

Answer: Not Fake

Question 2: Priyanka Chopra has worked in a Disney movie

Answer: Not Fake 

Question 3: Roger Federer is the first male player to complete the career grand slam on three different surfaces

Answer: Fake 

Season 4 Episode 333 [S4E333]: Jakie Chan vs Sonu Sood

Question 1: Pakistan defeated India after 29 years in a Cricket World Cup.

Answer: Not Fake

Question 2: Sonu Sood has acted in a Chinese film.

Answer: Not Fake 

Question 3: Rajnigandha’ flower is originally from India.

Answer: Fake 

Season 4 Episode 332 [S4E332]: Dugna Lagaan

Question 1:  England has won the cricket world cup the most number of times.

Answer: Fake

Question 2: Sim Bhullar is the first player of Indian origin to play in an NBA game.

Answer: Not Fake 

Question 3: Ice iis more dense than water

Answer: Fake 

Season 4 Episode 331 [S4E331]: Aamchi Mumbai

Question 1: Mumbai was the capital of the British Indian empire till the year 1911.

Answer: Fake

Question 2: Pneumonia is not contagious.

Answer: Fake 

Question 3: Google was once put up for sale.

Answer:  Not Fake 

Season 4 Episode 330 [S4E330]: Butter Fruit Avacado

Question 1: Wifi stands for Wireless Functioning.

Answer: Fake

Question 2: People tree should’nt be planted inside a house

Answer: Not Fake 

Question 3: Butter Fruit and Avocado are the same fruit.

Answer:  Not Fake 

Season 4 Episode 329 [S4E329]: Lettuce Sunflowersa

Question 1: Lettuce is a member of the sunflower family.

Answer: Not Fake

Question 2: A vaccine exists for malaria.

Answer: Fake 

Question 3: Ratan tata is a pilot himself.

Answer:  Not Fake 

Season 4 Episode 328 [S4E328]: Peaches of Georgia

Question 1: Apple and Peaches are members of rose family

Answer: NotFake

Question 2: Virat Kohli is the only Indian Player to score a century in the World Cup Debut

Answer:Not Fake 

Question 3: GIraffes Keep growing until they die.

Answer: Fake

Season 4 Episode 327 [S4E327]: Babumoshai

Question 1: Kale is a Fruit

Answer: Fake

Question 2: Rajesh Khanna was born on the same day as his daughter Twinkle Khanna

Answer:Not Fake 

Question 3: Use of alcohol-based hand sanitizers dry your hands.

Answer: Fake

Season 4 Episode 326 [S4E326]: Heroes of The Nation

Question 1: Bappi lahiri real name is alokesh

Answer: Not Fake

Question 2: President tatrakshak medal is awarded to Indian navy officers

Answer:Fake 

Question 3: Tawang ganden namgyal lhatse is located in india

Answer: Not Fake

Season 4 Episode 325 [S4E325]: Chocolatey Maths

Question 1: SRK is named rahul in more than 12 movies

Answer: Fake

Question 2: Wolves howl at the moon

Answer:Fake 

Question 3: Eating chocolates can help in studying mathematics

Answer: Not Fake

Season 4 Episode 324 [S4E324]: Chai Pe Chess

Question 1: The fear of animals is called zoophobia

Answer: Not Fake

Question 2: The radius bone is present in the leg

Answer:Fake 

Question 3: The term tee is associated with chess

Answer: Fake

Season 4 Episode 323 [S4E323]: Miss Tulip Beauty

Question 1: Aishwarya Rai has a flower named after her.

Answer: Not Fake

Question 2: The smallest cell in the human body is male sperm.

Answer: Not Fake 

Question 3: Turkey’s don’t fly.

Answer: Fake

Season 4 Episode 322 [S4E322]: Lambu In Space

Question 1: Astronauts grow taller in outer space

Answer: Not Fake

Question 2: The average human brain contains 78% water

Answer: Not Fake 

Question 3: Hens don’t have teeth

Answer: Fake

Season 4 Episode 321 [S4E321]: Sonam Canne or Cannot

Question 1: Like fingerprints, humans have unique tongue prints too

Answer: Not Fake

Question 2: Vultures stalk living animals

Answer: Fake 

Question 3: Sonam Kapoor is the first Indian to be a part of the Cannes film festival jury

Answer: Fake

Season 4 Episode 320 [S4E320]: A Day on Neptune

Question 1: India Played its First one day International match against New Zealand?

Answer: Fake

Question 2: On planet Neptune one day has 16 hours

Answer: Not Fake 

Question 3: Kartik Aaryan’s bollywood debut was Sonu ke Titu ki Sweety

Answer: Fake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *