Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 12 November 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today: The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz is amazing wherein you are required to answer three questions daily. The Question for this quiz are based on the MRP of various products. The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today are updated at every night for our readers so that they can win the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz.

If you are looking for more detailed information on Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today, then keep reading below. Every detail regarding the quiz answers like time, date, format, winners every information about the Flipkart Daam Sahi Hai Season 2 Quiz has been provided.

The Flipkart Daam Sahi Hai Season 2 Quiz Answers Today is divided into seasons and episodes. So everyday a new episode of the quiz comes on the Flipkart Mobile App and ask you different questions everyday.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

How to Play the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

  1. Go to Google Play Store or Apple Store to download the Flipkart App.
  2. Open and sign into the Flipkart App.
  3. Click on the Game Section and Find the Flipkart Daam Sahi Hai Quiz.
  4. Answer the question to win prizes.

All Details About the Quiz

Season2
Contest NameFlipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today
PrizeSuperCoin, Gift Vouchers and BItcoins upto Rs 150
Start timeEveryday from 12:00 AM to 11:59 PM
Ending TimeNot Known
Prize announcement DateOn the Spot
Quiz Answer StatusUpdated

The Prize for the Flipkart Daam Sahi Hai Season 2 Quiz are divided as follows:

  • Rs 100 Gift Voucher for 10 winners
  • Bitcoin Worth upto Rs 150 for 10k winners
  • SuperCoins for remaining winners

All other Flipkart Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 12 November 2021

Season 2 Episode 190 [S2E190] – Compact Foundation

Question 1: Slide to guess the MRP of Nars radiant cream compact foundation?

Answer : (C) Rs 5,999

Question 2: The MRP of one plus y series led smart tv is less than 19000?

Answer : (B) False

Question 3: Who is the brand ambassador of reebok in 2021?

Answer : (B) Katrina Kaif

Season 2 Episode 189 [S2E189] – Double Sofa Bed

Question 1: What product am I?

Answer : (A) Zeiss Terra Binoculars

Question 2: Which of these products come under the budget of ₹4200?

Answer : (B) Davidoff Wild Perfume

Question 3: Is the MRP of Sleepyhead Double Sofa Bed greater than or less than ₹20000?

Answer : (B) Less Than 20000 Rs

Season 2 Episode 188 [S2E188] – Charging Pad

Question 1: Which of these chargers comes under the budget of 6000?

Answer : (A) Apple Magsafe Chaarging

Question 2: The MRP of ikea floral bedsheet is less than 3400?

Answer : (B) False

Question 3: Slide to guess the mrp of samsung hairdresser?

Answer : (B) 127000

Season 2 Episode 187 [S2E187] – Cricket Set

Question 1: Slide to guess the MRP of Microsoft Xbox series x

Answer : (C) Rs 49990

Question 2: Fill in the missing digits the MRP of voltas Beko dishwasher is 2-9

Answer : (-) Rs 25,990

Question 3: The MRP of sg economy cricket set is less than 8000

Answer : (B) False

Season 2 Episode 186 [S2E186] – Safety Vest

Question 1: What is the MRP of Kapoor e illuminations glass lamp?

Answer : (B)15999

Question 2:  Is the mrp of royal enfield rider safety vest greater than or less than 10999?

Answer : (B)Greater than 10,999

Question 3: Fill in the missing digits the MRP of the apple AirPods Bluetooth headset is 2-0?

Answer : (-) 24,900

Season 2 Episode 185 [S2E185] – DSLR Camera

Question 1: Is the MRP of Seagate 2 TB External Solid State Drive greater than or less than 16999?

Answer : (A)Greater than Rs 16,999

Question 2: What is the MRP of Bronx Advance Table Tennis Table?

Answer : (B)Rs 34,9999

Question 3: Fill in the missing digits. The MRP of Canon EOS 7D DSLR Camera is 1___9_.

Answer : (-) 1,24,995 (Fill – 2 , 4 , 9 , 5)

Season 2 Episode 184 [S2E184] – Crystal 4k TV

Question 1: The Samsung crystal 4k pro-led smart tv works on which operating system?

Answer : (A)TIzen

Question 2:  What are the combined MRP of Artesia Sheesham wood bedside table and Chitra furniture bedside table?

Answer : (B)Rs 12498

Question 3: Forever 21 was founded in which year?

Answer : (A)1984

Season 2 Episode 183 [S2E183] – Spyder Home Decor

Question 1: What is the battery life of sony noise cancellation enabling Bluetooth headset?

Answer : (B)30 Hours

Question 2:  Is the MRP of spyder home decor swing chair greater than or less than 12340?

Answer : (A)Greater than Rs 12,340

Question 3: Slide to guess the MRP of Thrustmaster 5300 motion controller?

Answer : (C)Rs 49,999

Season 2 Episode 182 [S2E182] – Entertainment Unit

Question 1: Slide to guess the MRP of LG 55 inch smart led tv.

Answer : (C) 2,19,990

Question 2: What display does the Apple iPhone 13 pro max offer?

Answer : (B)Super Retina XDR Display

Question 3: The MRP of durian Alice tv entertainment unit is greater than 100000.

Answer : (B) False

Season 2 Episode 181 [S2E181] – Garment Steamer

Question 1: Is syska an Indian brand?

Answer : (A) Yes

Question 2: Is the mrp of smeg 1500 w toaster greater than or less 10000?

Answer : (A)Greater than 10000

Question 3: What is the MRP of inalasa steamer garment streamer

Answer : (A) Rs 3995

Season 2 Episode 180 [S2E180] – Mirrorless Camera

Question 1: What is the MRP of Marq by Flipkart 1.5 ton split ac?

Answer : (B) Rs43399

Question 2: Fill in the missing digits the MRP of Emporio Armani Valente analog watch is 2-9

Answer : ()Rs 24995

Question 3: Is the MRP of Fujifilm x series mirrorless camera greater than or less than 59999

Answer : (A) Greater than Rs 59999

Season 2 Episode 179 [S2E179] – Crystal Chandelier

Question 1: Slide to guess the MRP of Infinix Note 10 Pro

Answer : (B) Rs19999

Question 2: The MRP of Roidmi F8 Storm FX Vaccum 100 AW

Answer : (B)False

Question 3: Fill in the missing digits. The MRP of Prmogeon LED Crystal Chandelier is Rs 3_ _ _ _

Answer : () Rs 32000

Season 2 Episode 178 [S2E178] – Air Fryer

Question 1: Fill in the missing digits the MRP of kurlonn toledo 3 seater sofa is 4-1.

Answer : () 24614

Question 2: The MRP of havells air oven digi air fryer is 19795.

Answer : (A)True

Question 3: What is the MRP of manyvar men kurta and churidar set?

Answer : (A) Rs 2999

Season 2 Episode 177 [S2E177] – Snap Scanner

Question 1: The MRP of Fujitsu SV 600 snap scanner is 55000

Answer : (A) True

Question 2: Fill in the missing digits the MRP of prestige edge pastel gas stove is 1-5

Answer : () Rs 14595

Question 3: What is the MRP of airtel digital tv hd set-top box

Answer : (A) Rs 6399

Season 2 Episode 176 [S2E176] – Comfortable Slides

Question 1: What is the MRP of Adidas Slides?

Answer : (A) Rs 3999

Question 2: The MRP of Bose Noise Cancelling Bluetooth Headset is ₹19800.

Answer : (B) False

Question 3: Who is the brand ambassador for the brand Levi’s?

Answer : (A) Deepika – Option 1

Season 2 Episode 175 [S2E175] – Wrist Watches

Question 1: How many reclining positions does the living fabric manual recliner have?

Answer : (A) 3

Question 2: Slide to guess the MRP of Michael kors Pyper analog watch?

Answer : (D) Rs 21,995

Question 3: What is the mrp of tupperware casserole?

Answer : (B)Rs 9800

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *