Amazon Gaming Weekend festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers

Play the latest Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz by answering one question correctly and increase your chance to win prize worth Rs 10,000 in form of amazon pay balance.

All the answers for Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz have been updated;Grab the answers and increase your chance of winning big money and prizes.

Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers – All Details

Get all the complete information on Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers through given below table.

Contest NameAmazon festive Edition Funzone Riddles Quiz
PrizeWin 10,000 Amazon pay balance
Start timeNovember 3, 2021 12:00 AM (IST)
Ending TimeNovember 15, 2021 11:59 PM (IST)  
No of winners1
Prize announcement DateNovember 30, 2021 11:59 PM (IST)
Quiz Answer StatusUpdated

How to win Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers ?

The Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz is not very difficult. One can easily win amazon quiz contest the and earn great prize from the amazon quiz contest. The only requirement is to just attempt the quiz by giving just 2 mins daily.

You do not need to worry about answers too much, we are providing the answers to all the amazon quizzes daily in no time.

Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers :

Short Answer : (D), (C), (D), (C), (D)

Question 1: Which month of the year has 28 days?

Answer: (D)All of them

Question 2: The more of this there is, the less you see. What is it?

Answer: (C)Darkness

Question 3: What has many keys but can’t open a single lock?

Answer: (D)Piano

Question 4: What has words, but never speaks?

Answer: (C)Book

Question 5: What word is pronounced the same if you take away four of its five letters?

Answer: (D)Queue

Other Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers

Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers :

Short Answer : (B), (C), (C), (D), (B)

Question 1: We celebrate Deepavali every year, but it means.

Answer: (B)Row of light

Question 2: He returned , and since then we celebrated Diwali with Fireworks and lights.

Answer: (C)Lord Rama

Question 3: They say, this activitu is believed to bring you l=good luck for the year ahead.

Answer: (C)Playing Cards

Question 4: Diwali pays tribute to the Goddess of wealth, who is she?

Answer: (D)Lakshmi

Question 5: Diwali lasts for ___ number of days?

Answer: (B)5

Amazon Gaming Weekend festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers :

Short Answer : (B), (C), (C), (D), (B)

Question 1: They say, they crack me but actually its the fire which does.

Answer: (B)Firecracker

Question 2: A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer: (C) Sugar

Question 3: It gives you light, when you put oil in it.

Answer: (C)Diyas

Question 4: A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer: (D)Rangoli

Question 5: I have hearts but no other organs. What am I?

Answer: (B)A deck of Cards

Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers in depth Analysis

What is Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz?

The Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz can be played on mobile app only. If you participate in the quiz, it will give you a chance to win Rs 10,000 as Amazon pay Balance.

When Can I play the Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers?

The Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz start on 3 November, 2021 12:00 AM (IST) and will end on the November 15, 2021 11:59 PM (IST). You need to follow these timings to enter in the Amazon Quiz Contest.

When can I check winners name for Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz?

Amazon India will declare the name of winners for the Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz on or before 30 November 2021 .These winners are chosen based on amazon’s policy for winners.

What are the total number of winners for Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz?

The Number of winners in the quiz varies from brand to brand but there will be odds of winning in total for this Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers.

How does the Amazon Announce the Winners?

Once the amazon confirms the winner/s of , Amazon festive Edition Funzone Riddles Quiz Answers Amazon will contact all the winners individually through the mail or SMS. All names of winners will be posted on the Lucky Draw Winners Page.

Play More Amazon Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *